Actualizare 2: Toți cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital: un bărbat de 57 de ani cu traumatism toracic stânga, un alt bărbat de 51 de ani cu traumatism la mănâ și un bărbat de 47 de ani cu fracturi costale au fost duși la Centrul de Primire a Urgențelor Târgu Neamț. ”Un bărbat de 47 de ani, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, pneumotorax și otoragie a fost transportat la CPU Târgu Neamț și apoi transferat la UPU Piatra Neamț”, potrivit asistentei șefe Mihaela Olaru.

Actualizare: Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Tupilați, care era pasager în dubiță, a decedat la spital. Ceilalți trei răniți sunt tot din Tupilați și sunt în stare stabilă. Polițiștii au stabilit că în dubiță se aflau 6 bărbați, cu vârste între 45 și 56 de ani și se îndreptau spre Borca. În afară de șofer și de pasagerul din față, toți au fost răniți.

Un accident, soldat cu rănirea a 4 persoane s-a petrecut în această dimineaţă (16 martie), în localitatea Leghin, din comuna Pipirig. O dubiţă, în care se aflau 6 persoane, a intrat într-un gard, iar anunţul la 112 a fost că unul dintre ocupanţi a rămas încarcerat. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare de la Detaşamentul de pompieri Tîrgu Neamţ, două ambulanţe de la SAJ şi o ambulanţă SMURD de la Poiana Teiului.

Nu era nimeni încarcerat, însă o persoană nu se putea deplasa”, a declarat slt. Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ. ”Sunt 4 răniţi în total, toţi conştienţi, 3 au fost preluaţi de ambulanţele SAJ, una de ambulanţa SMURD şi transportaţi la spital”. (C.M.)

Articolul precedentVasile Panaite, declarație după demiterea din funcție
Articolul următorPrimăria Piatra Neamţ face dezbatere despre Regulamentul Ştrandului
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.