0:00

Primăria Piatra Neamț: De Revelion, petrecem împreună în centrul orașului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMai sunt doar câteva zile până când vom sărbători Anul Nou împreună, într-o atmosferă de petrecere, în Piața Ștefan cel Mare.

O să ne bucurăm de spectacolul susținut de doi DJ cunoscuți pe scenele naționale și internaționale și de un show de lasere, o premieră pentru orașul nostru. La miezul nopții vom marca trecerea în noul an așa cum se cuvine: cu un spectaculos foc de artificii.

Pentru buna desfășurare a evenimentului se va închide circulația rutieră în Piața Ștefan cel Mare în intervalul 29 decembrie 2021, ora 21.00 – 1 ianuarie, ora 18.00, de la Hotelul Ceahlău până la Teatrul Tineretului.  De aceea, rugăm locatarii din zonă, angajații și clienții societăților comerciale din apropiere să elibereze locurile de parcare din seara zilei de 29 decembrie.

Totodată , pentru a asigura vizibilitatea show-ului de lasere va fi oprit iluminatul public în Piața Ștefan cel Mare. Acesta va fi repornit la finalul evenimentului, în dimineața zilei de 1 ianuarie 2022.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm pe toți să începem noul an împreună, în centrul orașului Piatra-Neamț.

Pentru a ne bucura de un An Nou cu sănătate, vă rugăm să păstrați distanța și să purtați masca de protecție.

Articolul precedentDouă zile întârziere la plata pensiilor în ianuarie 2022
Articolul următorGeorge Lazăr (președinte PNL Neamț): Măsură de sprijin pentru pensionarii cu venituri din pensii și indemnizație socială de până la 1.429 de lei pe lună
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.