De mâine încep să fie distribuite tichetele sociale pentru pietrenii necăjiți, cu venituri de până în 530 de lei. Într-un comunicat de presă, Primăria Piatra Neamț anunță că ”În şedinţa de Consiliu Local din data de 14.04.2014 a fost aprobată iniţiativa primarului Gheorghe Ştefan de a acorda tichete sociale familiilor şi persoanelor singure care au domiciliul în municipiul Piatra Neamţ şi ale căror venituri nete lunare se situează până la suma de 530 lei”.

Același comunicat menționează că se acordă ”câte un carnet cu tichete sociale persoanei singure şi câte două carnete familiei, pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, la care se vor ataşa copii ale actelor de identitate ale membrilor familiei şi dovada veniturilor (adeverinţe salariu, indemnizaţii, cupoane pensii, alocaţii etc). Valoarea unui carnet cu tichete sociale este de 50 lei.

Distribuirea tichetelor sociale se va face în perioada 17-18 aprilie a.c., între orele 9-16, iar cererile se completează în funcţie de domiciliul/ reşedinţa titularului cererii, la centrele de distribuire, astfel:
• Zona Centrală, Precista, Sărata, Valea Viei, Văleni, Bâtca Doamnei, Mărăţei şi Dărmăneşti – la Cantina Socială din str. Mihai Viteazu, bl. C4, parter;
• Cartierele Gara Veche, Ciritei, Vânători, Speranţa, str. I. Antonescu şi G-ral Dăscălescu – la Centrul Social Speranţa din cartierul Speranţa.” (ZCH)

Articolul precedentGrințieș s-a retras din Aqua Neamț
Articolul următorÎnainte de Paști / Toate drumurile duc la Piața Centrală