0:00

Primăria Piatra Neamț. Atenție, șoferi: vor fi pornite semafoarele pe tronsonul Dimitrie Leonida – 9 Mai!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎncepând de mâine, 3 octombrie 2023, vor fi pornite noile semafoare de pe tronsonul Strada Dimitrie Leonida – Bulevardul 9 Mai. În această perioadă semafoarele vor funcționa în regim local, adică nu vor fi conectate la Sistemul de Management al Traficului și Centrul de Comandă și Control.

În primele zile de funcționare, Poliția Locală va fi prezentă la fața locului pentru fluidizarea traficului și preîntâmpinarea oricăror probleme ce ar putea apărea.

Îi rugăm pe șoferi și pietoni să fie atenți și să respecte toate regulile de circulație. De asemenea, rugăm participanții la trafic de pe acest tronson să nu oprească/staționeze pe partea carosabilă. Aprovizionarea spațiilor comerciale la agenții economici din zonă se va face doar în spațiile amenajate de către proprietari, în afara părții carosabile și a trotuarelor.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Primăria Piatra Neamț

Articolul precedentȘtire actualizată. DIICOT a dat lovitura în Neamț: peste o tonă de canabis confiscată
Articolul următorDSP Neamț: Amenda de 60.000 lei dată Spitalului Județean Neamț pentru abateri constatate și cu alte ocazii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.