pietricica turism

primaria bacauPrimăria Bacău organizează concurs, pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a 3 posturi de șofer. Proba scrisă are loc pe data de 5 septembrie, ora 10:00, iar pe 8 septembrie este programat interviul.

Aceeaşi instituţie publică organizează concurs şi pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post de magazioner şi a unuia de muncitor calificat – instalator. Pe data de 12 septembrie, ora 10:00 se va desfăşura proba scrisă, iar pe 16 septembrie este programat interviul.

Oferta bugetarilor din Bacău:

Inspector debutant – Primăria Comunei Berzunți

Paznic – Şcoala Gimnazială „Mihail Andrei“, Buhuşi

Economist II – Spitalul Orăşenesc Buhuşi

Magaziner – Primăria Municipiului Bacău

Consilier juridic debutant – Primăria Municipiului Onești

Muncitor – Primăria Comunei Orbeni

Șofer – Primăria Municipiului Bacău

Referent IA – Primăria Comunei Orbeni

Consilier și referent (2 posturi) – Primăria Comunei Măgura.

botosani scoala populara arteŞcoala Populară de Arte şi Meserii Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post la secţia de canto muzică ușoară.

Aceeaşi instituţie oferă posturi şi la alte secţii, dar pe perioadă determinată (anul școlar 2016-2017): instrumente de suflat (1), dans de societate (1); pictură decorativă (1); pian (½  post); orgă (1 ½  post); vioară (1 post); instrumente de suflat (1 post); chitară (½  post); canto muzică ușoară (1 post); canto muzică popular (1 post); canto /muzică instrumentală Dorohoi (1 post); inițiere folclor – Darabani (1 post).

Pe data de 25 august , la ora 16:00, este termenul limită pentru depunerea dosarelor. Pe 2 septembrie, ora 10:00, este programată proba scrisă, iar interviul se va desfăşura pe data de 8 septembrie, la ora 10:00.

Oferta bugetarilor din Botoşani:

Supraveghetor de noapte, paznic şi muncitor bucătar (3 posturi) – Liceul „Alexandru Cel Bun”, Botoşani

Funcţii contractuale (13 posturi) – Şcoala Populară de Arte şi Meserii Botoşani

Asistent medical generalist (2 posturi) – Spitalul Municipal Dorohoi

Îngrijitoare, muncitor (4 posturi) – Spitalul Municipal Dorohoi. (ZCH NEWS)