0:00

Fotbaliștii de la CSM Ceahlăul au obțint prima victorie în meciurile de pregătire, după 4-4 cu CFR Pașcani (Liga a III-a), 2-4 cu CSM Poli Iași (elite U19) și 1-2 cu CSM Roman (Liga a III-a). Elevii tehnicienilor Șteț, Chertic, Avădanei și Anton au surclasat cu 9-0 gruparea de Ligă a IV-a, Voința Dobreni, după un meci frumos plin de faze de poartă. Toate golurile au fost marcate în partea a doua. Reușitele au aparținut lui Șimon, Robert Vasile, Butunoi, Lupei, Copoț-Barb (2) și Mateiciuc (3). Tehnicienii formației neînvinse în turul sezonului Ligii a V-a, au început partida în următoarea formulă:Cotună-Mateeș, Rusu, Smău, Albu-Ungureanu, Butunoi, Arghir, Șimon-Todiresei, Zaharia.

Prima victorie în meciurile de pregătire: CSM Ceahlăul-Voința Dobreni 9-0 (0-0), ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am început jocul cu fotbaliștii care au evoluat mai puțin în meciurile precedente și în repriza a doua de prin minutul 60 am folosit și ceilalți jucători. Nu au evoluat căpitanul Apostol, care are o mică problemă medicală, Rotaru și portarul Chelaru. Mă bucur că am putut suține trei meciuri într-o săptămână și că am întâlnit și echipe mai experimentate decât noi, de Liga a III-a„, a precizat profesorul Toader Șteț.

Joi, 2 martie, de la ora 15:30 pe terenul sintetic de la Piatra Neamț, CSM Ceahlăul va susține un nou joc de pregătire. Adversara pietrenilor va fi Bradul Borca, din Liga a IV-a fotbalistică. (Ana MOISE)

Articolul precedentFOTO Zonă liberă de aviară, Piața Centrală Piatra Neamț!
Articolul următorPărinții viitorilor boboci, față-n față cu învățătorii
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.