Prima victorie în deplasare pentru Unic * VCM-LPS, a cincea înfrângere, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVoleibalistele de la Unic Piatra Neamț au dat lovitura la SCM Pitești, câștigând pentru prima dată un meci în deplasare în actuala stagiune. Hambele și compania s-au impus cu 3-1 (20, – 22, 21, 23) și cu 7 puncte au urcat pe locul  al șaselea în clasament.

„Ne bucurăm că am spart gheața și în deplasare. S-a dorit și la Lugoj, dar e bine că s-a întâmplat și acum. Am simțit că putem câștiga. Toate cele 7 fete au jucat foarte bine, au arătat atitudine, dăruire, au luptat până la capăt și au câștigat. Nu știu câte echipe, din cele mici, vor învinge la Pitești. Din păcate, nu ne avantajează faptul că Penicilina Iași a bătut cu 3-0 pe CSM București și CSM Lugoj a depășit cu 3-2 pe Dinamo București”, a declarat profesoara Mihaela Voievod, antrenoarea principală a Unicului.

Contra argeșencelor, la echipa oaspete au evoluat: Andreica, Pintea, Hambele, Bobi, Dancu, Buz, Lăpușneanu și Ciucu-libero.

Sâmbătă, 5 noiembrie, într-un derby de tradiție al Moldovei, pietrencele înfruntă performera etapei trecute, Penicilina Iași, cu începere de la ora 14:00, în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului. Echipa din Dealul Copoului este pregătită de două sezoane de profesorul Dan Gavril, directorul LPS Piatra Neamț. Va fi dacă putem spune așa un meci între tată și fiu, deoarece și Rareș Gavril este tehnician secund la Unic de la începutul acestui sezon.

„Trebuie să câștigăm obligatoriu cu ieșencele. Suntem motivate și dornice de victorie mai ales după rezultatul înregistrat miercuri„, a mai afirmat Mihaela Voievod.

În competiția similară masculină, echipa VCM-LPS Piatra Neamț a avut o evoluție dezamăgitoare la CS Universitatea Cluj unde a cedat cu 0-3 (-21, -13, -23) și a ajuns la a cincea înfrângere consecutivă. Sâmbătă, 5 noiembrie, jucătorii lui Nicolae Buruș înfruntă de la ora 16:00, pe teren propriu formația CSM București, reprezentanta României în Cupa Balcanică. (Ana MOISE)

Articolul precedentANI: Secretar declarat incompatibil
Articolul următorFOTOGRAFII Ţigări scufundate în combustibil, pentru a trece frontiera!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.