0:00

Polițiști de frontieră de la Sculeni (Iaşi), împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, joi, 3 noiembrie, aproximativ 6.000 de țigarete, pe care un tânăr intenționa să le introducă ilegal în România, ascunse în rezervorul autoturismului pe care îl conducea, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

“Azi dimineață, în jurul orei 6:00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul din Republica Moldova Liviu C., în vârstă de 24 ani, conducând un autoturism marca Volskwagen, înmatriculat în România. Pentru valorificarea unor informații deținute, polițiștii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în rezervorul autoturismului, (scufundate în combustibil) 5.720 de țigarete diferite mărci cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat comisar Mihaela Denis Lazăr, purtătorul de cuvânt al ITPF Iaşi.

Ţigaretele, în valoare de 2.574 lei, au fost confiscate, iar bărbatul a fost amendat cu 6.000 de lei. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentPrima victorie în deplasare pentru Unic * VCM-LPS, a cincea înfrângere
Articolul următorAJF Neamţ: Unirea Tămăşeni – Bradul Borca, record de cartonaşe!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.