pietricica turism

ninsoareZăpada grea, depusă în cantitate mare pe firele de electricitate, a creat probleme în mai multe zone ale județului. Astăzi, 17 octombrie, echipele de intervenție ale E.ON sunt în teren și lucrează pentru remedierea defecțiunilor.

Cea mai afectată este zona Târgu Neamț, unde nu sunt alimentate localitățile Vânători, Răucești, Rădeni, Urecheni, Mănăstirea Neamț, Lunca, Pluton, Boboiești, Pâțâligeni, Dolhești, Leghin și Stânca. Sunt probleme, de asemenea, în zona Bicaz și în comuna Podoleni.

Duminică seara, pompierii militari au intervenit pentru îndepărtarea unor arbori, care au cedat sub greutatea zăpezii. În afară de copacul căzut pe strada Gavril Galinescu din Piatra Neamț, care a avariat un autoturism și a zgâriat un al doilea, a mai căzut un arbore pe drumul spre Sanatoriul Bisericani, tot peste un autoturism parcat. În Târgu Neamț, militarii au intervenit pe străzile Cetății și Mihai Eminescu, unde au îndepărtat 2 copaci de pe carosabil, precum și în comuna Vânători, unde 3 arbori au căzut pe drumul principal. (C.M.)