0:00

Prima zăpada nu ne-a mai luat prin surprindere”, este afirmația făcută de prefectul județului Neamț, Adrian Niță într-un comunicat de presă emis în această dimineață, 20 noiembrie. El a făcut și o prezentare a măsurilor care s-au luat pentru a se asigura o circulație cât mai bună în județ în condițiile în care au apărut primele ninsori:

„Drumurile naționale din județul Neamt la ora 8 sunt negru umede, cu mici portiuni de zăpadă tratată cu sare sub 1 cm. S-a acționat cu un număr de 37 utilaje de deszăpezire și s-au împrăștiat 450 tone de material antiderapant. SDN are în administrare 410 km de drumuri.

Pe drumurile județene s-a acționat cu 20 de utilaje pentru deszăpezire și s-au împrăștiat 150 tone de material antiderapant. Consiliul Județean are în administrare 730 km de drumuri.

În acest moment nu există drumuri pe care să nu se circule.

Prima ninsoare a anului în Neamț. Starea drumurilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Numerele de telefon ale ofițerilor de serviciu unde pot fi semnalate problemele apărute sunt 0731 881144, pentru drumurile judetene, și 0746 224 017 pentru drumurile naționale.

Totodată, rog participanții la trafic să nu conducă autovehicule care nu au fost echipate cu anvelope de iarnă și să își echipeze mașinile corespunzător!”

Prima ninsoare a anului în Neamț. Starea drumurilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Z.C.

Articolul precedentȘtire actualizată. VIDEO. Incendiu pe strada Cetății la Târgu-Neamț
Articolul următorComandamentul de iarnă a funcționat în Piatra-Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.