Prima zăpadă nu a creat probleme drumarilor din Piatra-Neamț, utilajele Publiserv fiind pregătite să intervină. Comandamentul de iarnă, la sugestia directorului societății, Marius Ghineț, a dispus ca utilajele să nu mai aștepte în bază, ci să fie staționate în puncte cheie din oraș, de unde să pornească la intervenții. Astfel, aseară, 19 noiembrie, două utilaje cu lamă și cu materiale antiderapante erau în zona 1 Mai, lângă giratoriu, un alt utilaj a pornit din zona Auto Ștefan, alte utilaje de pe Mihai Viteazul și de pe Petru Movilă.

Comandamentul de iarnă a funcționat în Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

“Probleme deosebite nu sunt, noi am acționat cu utilajele încă de aseară, la ora 23,00. Au fost 10 utilaje cu 26 de oameni care au acționat nu numai pe carosabil, ci și pe trotuare, poduri și trepte. S-a intervenit până dimineață, starea drumurilor este ok. Nu avem polei deocamdată, dar carosabilul fiind umed există riscul apariției poleiului. Astăzi, pe parcursul zilei vom interveni dacă va fi cazul. Dacă nu, diseară, începând cu ora 18,00, vom ieși din nou”, a precizat Marius Ghineț, managerul Publiserv.

Comandamentul de iarnă a funcționat în Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Începând cu data de 1 decembrie beneficiarii de ajutor social din Piatra-Neamț care au de efectuat ore de muncă în folosul comunității vor fi cooptați în echipele Publiserv de deszăpezire manuală pentru a acționa pe trotuare, pe poduri și trepte. Cererea a fost făcută de conducerea societății către DAS Piatra-Neamț de săptămâna trecută, însă graficul acestor prestații a fost stabilit începând cu data de 1 decembrie.

Comandamentul de iarnă a funcționat în Piatra-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Angela Croitoru

Articolul precedentPrima ninsoare a anului în Neamț. Starea drumurilor
Articolul următorTânăr reținut după ce a incendiat două autoturisme
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.