0:00

Doi tineri, de 21 și 23 de ani, din Dobreni și Dumbrava Roșie, ar putea să petreacă noaptea dintre ani în arest, după ce au tâlhărit un minor. S-a întâmplat pe 26 decembrie, fapta având loc pe strada strada Mihai Eminescu, din Piatra Neamț.

„Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 26 decembrie, în jurul orei 10:50, în timp ce un minor, de 16 ani, din Piatra Neamț, se afla pe strada Mihai Eminescu, din Piatra Neamț ar fi fost acostat de două persoane care l-ar fi deposedat de bunurile pe care le avea asupra sa, un telefon mobil, două pachete de țigări și suma de 30 de lei”, a anunțat Poliția Neamț.

Prețul libertății: un telefon, două pachete de țigări și 30 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCând victima a ripostat, unul dintre agresori i-ar fi pulverizat în zona feței o substanță iritant lacrimogenă. La scurt timp, persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate, fiind recuperat telefonul mobil, ce a fost predat minorului.

În urma documentării activității infracționale, cei în cauză a fost reținuți de polițiști, pentru 24 de ore, fiind puşi sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. (G.S.)

Articolul precedentGuvernul a decis să taie pensiile de serviciu
Articolul următorSe poate investi în titluri de stat Tezaur începând cu 3 ianuarie 2023
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.