0:00

Într-o postare pe o rețea de socializare, președintele PNL Neamț anunță că a participat, alături de subprefecții județului și liderul consilierilor județeni la un eveniment care ar trebui să marcheze inaugurarea spațiului.

Președintele PNL Neamț anunță deschiderea unei grădinițe la Negrești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin această toamnă, comuna Negreşti are o nouă grădiniță, cu toate dotările necesare unei instituții dedicate educației preşcolarilor.

Ieri am participat la inaugurarea noii clădiri unde, începând de luni, cei mici vor păşi în prima etapă de învățare din viața lor.

Bineînțeles că este vorba despre un spațiu desprins din lumea poveştilor, cu săli luminoase, multe ilustrații şi mobilier adecvat nevoilor acestora.

Alături de mine au fost prezenți domnul primar al comunei Negreşti, Neculai Nastasia, doamna viceprimar, Rodica Cozma, domnii subprefecți ai județului Neamț, Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, domnul consilier județean, Valentin Stavarache, precum şi doamna directoare a instituției, cadrele didactice şi cetățeni ai comunei implicați în creşterea calității actului educațional.

Președintele PNL Neamț anunță deschiderea unei grădinițe la Negrești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMă bucur foarte mult să văd că în comunele nemțene se fac astfel de investiții, care încurajează educația timpurie şi oferă un sprijin părinților din comunitatea locală.

Este esențial ca toți copiii să beneficieze de cele mai bune condiții  pentru a învăța într-un mediu sigur, prietenos şi care oferă cadrelor didactice instrumentele necesare pentru a îi orienta pe cei mici în procesul educațional.

Sunt părinte şi ştiu foarte bine cât de important este ca grădinița sau şcoala unde învață copilul tău să fie adaptată standardelor anului curent şi să pună în prim plan confortul şi siguranța celor mici.

Președintele PNL Neamț anunță deschiderea unei grădinițe la Negrești, ZCH NEWS - sursa ta de informații Sprijin educația de calitate şi consider că pentru asta este necesar să facem investiţii serioase în grădinițe şi şcoli, în dotarea acestora cu toate elementele necesare funcționării propice a acestora, pentru că şcoala este a doua casă a copiilor noştri şi spațiul în care se dezvoltă pe toate planurile în devenirea lor ca adulți.

Apreciez şi felicit eforturile domnului primar pentru deschiderea către educație şi investiția pe care a făcut-o într-un proiect de viitor pentru generaţii de preşcolari şi le mulțumesc cadrelor didactice din Negreşti care vor prelua micii învățăcei şi vor da culoare noii grădinițe din comună”.

Z.C.

Articolul precedentTârgu Neamț: A lăsat postul de inginer la spital pentru un post la primărie
Articolul următorNeamț: încă 34 de liceeni au promovat bacalaureatul, notele finale au fost publicate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.