Emilia Arcan, președintele Organizației Femeilor Social-Democrate Neamț, se află în aceste zile la malul mării, la cursurile politice interne pe care PSD le organizează, an de an, cu proprii membri.

Zilele acestea mă aflu la «Școala Politică a Femeilor Social-Democrate», alături de alte cinci colege din județ și, împreună cu multe prietene din țară, ne preocupăm de statutul doamnelor din partidul nostru, de viitorul politicii românești, analizăm reușitele de până acum și stabilim strategiile viitoare!

Sunt mândră pentru că mă aflu în fruntea unei organizații județene puternice, ale cărei membre s-au remarcat în mod deosebit la alegerile din iunie anul acesta, când am reușit să ne atingem targetul stabilit. Suntem unite, puternice și avem în plan ca, în aceste zile, să ne identificăm prioritățile și planurile pentru pregătire alegerilor parlamentare, din decembrie. Fac un apel către toate doamnele dornice de a intra în politică, să ni se alăture! Ușa de la PSD Neamț le este deschisă și le garantez că le așteaptă o președintă care are obiective ferme privind viitorul femeii în politică, dorința de a fi cât mai active, performere, de neînlocuit! Formăm o echipă de care județul și țara au nevoie!”, a transmis Emilia Arcan.

sursa foto: Emilia Arcan

Articolul precedentGALERIE FOTO Ceremonie solemnă la Bicaz, la centenarul Primului Război Mondial
Articolul următorLIGA A II-A: Foresta Suceava, dublu sau nimic!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.