reclama autocenter

Ca o confirmare a valorii sale actuale, demnă de trecutul prestigios, Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ a obţinut Premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul celei de-a XII-a Ediţii a Festivalului Comediei Româneşti, desfăşurat la Teatrul de Comedie Bucureşti, în perioada 24 mai – 1 iunie 2014.

Spectacolul „O… ladă“ a concurat cu producţii ale multor teatre din ţară, printre care Teatrul Naţional Bucureşti, Teatrul „Odeon“ Bucureşti, Teatrul „Ion Creangă“, Teatrul de Comedie, Teatrul Naţional „Cluj-Napoca“, confirmând încă o dată geniul regizorului Alexandru Dabija, care a ştiut să valorifice maximal umorul lui Creangă, talentul şi capacitatea de efort a trupei Teatrului Tineretului.

Acest spectacol este primul produs după întoarcerea trupei în clădirea doar parţial funcţională a teatrului. S-a repetat în condiţii precare, acustica dezastruoasă punând probleme serioase actorilor, tehnica de scenă fiind incompletă, iar scaunele din sala de spectacol nu fuseseră încă aduse.

Felicit din toată inima colectivul Teatrului Tineretului, atât regizorul, scenograful, actorii, dar şi echipa tehnică a teatrului, oferindu-le cu generozitate ceea ce îşi doresc ei cel mai mult, aplauze la scenă deschisă.

Suntem mândri că, indiferent de vicisitudini, Teatrul Tineretului îşi respectă brand-ul şi confirmă că este, în continuare, unul dintre cele mai bune teatre din ţară!

Culiţă Tărâţă,
Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ

Articolul precedentLegea nescrisă a voluntariatului la BAC
Articolul următorEuroparlamentare la comune / Cândești și Ceahlăul