Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, a primit vizita a doi cursanţi ai Asociaţiei Culturale “Arte.ro”, câştigători ai unor impresionante premii în ţară şi în străinătate, şi a profesorului coordonator Cristina S. Petrariu. Mica delegaţie a venit la Consiliul Judeţean, dorind să îl cunoască personal pe preşedinte şi să îi mulţumească, în numele tuturor celor din asociaţie, pentru ajutorul acordat de către legislativul judeţean pentru ca elevii talentaţi, coordonaţi de către profesorul Cristina S. Petrariu să reuşească perfomanţa ca în 5i ani de când există “Arte.ro” să obţină peste 90 de premii importante în ţară şi în străinătate la concursuri de artă plastică.

Preşedintele Constantin Iacoban a discutat cu cei doi copii talentaţi, Diana Gripcă şi Andrei Lungu Ailenei, i-a felicitat pentru realizări şi le-a transmis şi colegilor lor felicitările pentru cum reuşesc să se impună în unele dintre cele mai grele competiţii care antrenează tineri talentaţi. De asemenea, felicitări i-a adresat şi profesoarei Cristina S. Petrariu.

“A fost o întâlnire specială, pentru că am dat mâna cu nişte copii talentaţi, cu suflete curate, cu aspiraţii frumoase. Ei sunt bucuria noastră, ei reprezintă viitorul şi în mâinile lor stă frumosul care ne încântă ochiul. Consiliul Judeţean a fost tot timpul alături de copii, iar dacă ei demonstrează că ajutorul nu a fost în zadar, le vom mai fi alături. Astfel de iniţiative trebuie susţinute, apreciate, încurajate. Îi mulţumesc şi doamnei Cristina S. Petrariu pentru totala implicare în acest proiect. Cu toţii, dacă nu ar fi dispuşi la sacrificii, nu ar da de gustul succesului. Şi din succesul lor luăm şi noi şi ne bucurăm că avem astfel de copii în preajmă!”, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

În luna septembrie, Asociaţia Culturală “Arte.ro” din Piatra Neamţ a primit nouă distincţii importante la “Bienala de Artă Internaţională pentru Copii, ediţia a XVI-a, din Evora, Portugalia”. Două eleve au primit medalie de argint şi alţi şapte colegi de-ai lor au luat menţiuni de onoare.

Detalii despre premiile obţinute de copiii Asociaţiei Culturale “Arte.ro” din Piatra Neamţ AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedent600 de elevi și profesori ieșeni, premiați de inspectorii școlari
Articolul următorNEAMŢ: Iubitorii de istorie, evidențiați la ”Gala Herodot”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.