isj iasiAproximativ 600 de elevi și profesori ieșeni vor fi premiați de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Iași, în cadrul Gala Excelenței în Educație, ediția a IV-a.

Festivitatea de premiere a elevilor care s-au remarcat prin rezultate deosebite la olimpiadele școlare, cât şi a profesorilor îndrumători va avea loc marți, 24 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” și miercuri, 25 noiembrie, începând cu ora 11:00, la Colegiul Național „C. Negruzzi”, se precizează într-un comunicat de presă remis de IȘJ.

La evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Iași și Consiliul Județean Iași, elevii și profesorii vor primi, în semn de apreciere, diplome, plachete, cărți, albume de artă, enciclopedii, CD-uri cu muzică clasică, premii în obiecte electronice și în bani, în funcție de relevanța concursului și a premiului obținut, în cadrul unei festivități de amploare, care include și momente artistice susținute de elevii Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”.

De asemenea, inspectorii școlari s-au gândit să premieze și proiecte educaționale ieșene de succes, cunoscute și apreciate la nivel național.Titlul „Elevul anului va fi acordat elevului care a reușit, în decursul anului școlar încheiat, dar și prin activitățile desfășurate anterior, să acumuleze un mare număr de premii și distincții, mai ales la nivel internațional.

Gala Excelenței 2015 continuă tradiția nobilă a omagierii elevilor și profesorilor care au confirmat valoric prin reușite la olimpiade și concursuri, ilustrând astfel comunicarea culturală profundă între maeștri ai educației și discipoli pasionați de științe, arte, sport sau tehnică”, a spus prof. Camelia Gavrilă, inspector școlar general al IȘJ Iași. (M. TEODOROF)

Articolul precedentATENŢIE ŞOFERI! Adio extinctoare şi trusă medicală?
Articolul următorPreşedintele CJ, vizitat de copii talentaţi în pictură
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.