Preşedintele CJ Neamţ, Constantin Iacoban, a participat, miercuri, 23 decembrie, la Gala Sportului Nemţean, eveniment la care au fost premiaţi cei mai buni sportivi şi antrenori din judeţ.

„E un eveniment faţă de care Consiliul Judeţean Neamţ nu a rămas indiferent şi am vrut să fie premiaţi cei mai buni sportivi din judeţ. Această susţinere financiară alocată de la bugetul judeţului nu e meritul meu personal, este al tuturor consilierilor, cu avizul cărora s-a alocat suma de 60.000 de lei, pentru 51 de premii. Am insistat să aprobăm la CJ lista nominală a celor care primesc o astfel de recompensă şi sunt bucuros să văd că judeţul Neamţ are atâţia sportivi valoroşi, care au obţinut zeci de premii la competiţii internaţionale. Desigur, rezultatele lor se datorează şi antrenorilor! Felicitări tuturor şi contaţi pe ajutorul Consiliului Judeţean Neamţ pe mai departe, pentru că vom premia elita în continuare! Mulţumesc şi directorului Direcţiei de Sport, domnul Paisa, care şi-a dat tot interesul pentru ca sportul nemţean să sclipească pe podiumurile naţionale şi internaţionale“, a declarat Constantin Iacoban.

Drept mulţumire pentru susţinerea acordată sportului nemţean, conducerea Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret i-a oferit preşedintelui Constantin Iacoban un trofeu. Sportivii şi antrenorii au fost colindaţi şi uraţi de către membrii Ansamblului Folcloric „Floricică de la Munte“ al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“. (CJ NEAMŢ)