pietricica turism

Daniel Roulet, președintele Asociației “Le Roannais” Piatra Neamț este invitatul special al Clubului de franceză de la Biblioteca Județeană “G.T. Kirileanu” Neamț, informează instituţia de cultură. Manifestarea are loc astăzi, 10 aprilie, de la ora 17:00, în Sala Tezaur.

“Toți doritorii sunt invitați să participe la o nouă activitate a Clubului de franceză, în cadrul căruia va fi susținut un schimb cultural de idei și de experiențe de viață, cu tema «Sărbătorile pascale-semnificații și tradiții»”, precizează sursa citată.

“Îmi doresc mereu să revin aici. Cred că (…) asta se datorează ospitalității oamenilor și frumuseților orașului și ale județului. Este o regiune pe care o apreciez foarte mult…”, declara Daniel Roulet, cu prilejul vizitei delegației din Roanne la Piatra Neamț din anul 2015.

Dialogul participanților, ilustrat cu secvențe audio-video exemplificative, va fi moderat de profesoara Elena David, coordonatoarea Clubului de franceză. Clubul se adresează persoanelor tinere și adulte, care au un minim de cunoștințe de limba franceză. (ZCH NEWS)