Cinema Mon Amour Piatra Neamţ anunţă premiere de gală cu producţiile cinematografice „Tata mută munţii” şi „Întregalde”.

Premiera filmului „Tata mută munţii” este programată pe 23 iulie, de la ora 20:00, în prezenţa regizorului Daniel Sandu şi a directorului de imagine Tudor Vladimir Panduru. Filmul relatează povestea lui „Mircea Jianu, un fost ofițer de informații, care află că fiul său a fost declarat dispărut în munți. Se duce în grabă spre locul tragediei, ca orice părinte îngrijorat, în speranța că-l va găsi pe tânăr viu și nevătămat. Dar după câteva zile de căutări zadarnice, Mircea decide să-și adune propria echipă de salvatori, intrând în conflict cu echipa locală”. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Valeriu Andriuţă, Constantin Florescu, Elena Purea, Judith State, Adrian Păduraru, Ştefan Iancu, Cristian Bota şi Tudor Smoleanu. Trailerul fimului:

Premiera producţiei „Întregalde” va fi pe 14 august, tot la ora 20:00, în prezenţa regizorului Radu Muntean si a directorului de imagine Tudor Vladimir Panduru. Filmul prezintă aventurile a 3 prieteni, membri ai unui ONG, care pleacă în munții Apuseni ca să-i ajute pe locuitorii satului izolat numit Întregalde (judeţul Alba). Din distribuţie fac parte Maria Popistașu, Ilona Brezoianu, Alex Bogdan şi Cuzin Toma. Trailerul filmului:

(M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentPanică într-un bloc din Roman: o femeie şi-a dat foc la garsonieră
Articolul următorDoar 5 academii de copii şi juniori din Regiunea Nord-Est sunt în topul FRF
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.