Sâmbătă, 15 octombrie, în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” se va desfășura prima ediție a Cupei Cetății Neamțului destinată kickboxing-ului, un sport de contact. În cadrul evenimentului se vor desfășura un campionat de kickboxing pentru amatori (între orele 9-18) și o gală de semi-pro ce va avea loc seara după ora 18.

Premieră. Târgu Neamț: Prima ediție a unui campionat de kickboxing pentru amatori, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Evenimentul este organizat de către Clubul Sportiv de kickboxing „Scorpions” Târgu Neamț, cu sprijinul unor sponsori locali și al primăriei orașului Târgu Neamț.

Așteptăm pe toți cei care iubesc acest sport să vină la acest eveniment și să-și încurajeze sportivii preferați. Încercăm să promovăm sportul în rândul tinerilor, să-i încurajăm să vină la sală, să își petreacă timpul liber făcând sport, mișcare. Sportul înseamnă sănătate, auto-disciplină dar și multă muncă pentru a avea performanță. Vreau să mulțumesc sponsorilor și domnului primar Daniel Harpa, pentru sprijinul acordat în organizarea acestei prime ediții a Cupei Cetății Neamțului la kickboxing!”, a precizat Vlad Boeru, președintele Clubului Sportiv Scorpions.

Premieră. Târgu Neamț: Prima ediție a unui campionat de kickboxing pentru amatori, ZCH NEWS - sursa ta de informații

C.T.S

Articolul precedentPreţul lemnelor de foc este plafonat până în primăvară
Articolul următorBiciclist rănit într-un accident lângă Botești
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.