0:00

Premieră: Revelionul comunei Agapia, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConducerea Primăriei Agapia şi Consiliul Local vor organiza, în premieră, Revelionul comunităţii Agapia, în noaptea dintre ani.

Astfel, începând cu ora 20, în centrul civic al comunei, localnicii şi cei din localităţile învecinate se vor putea bucura de tradiţiile româneşti prezentate de alaiurile de datini şi obiceiuri din comuna Agapia şi din împrejurimi.

În cadrul evenimentului vor cânta şi doi îndrăgiţi interpreţi de muzică de petrecere: Margareta Clipa şi Viorel Strâmbeanu. La momentul trecerii dintre ani, asistența va putea admira un foc de artificii.

„Am decis să organizăm Revelionul comunei Agapia, pentru că locuitorii acestui loc iubit de Dumnezeu merită să se simtă bine la ei acasă, în noaptea dintre ani. Mullţi dintre agapeni erau nevoiți să se deplaseze la revelionul din oraş, pentru a vedea un foc de artificii şi a asculta şi vedea artiştii lor îndrăgiţi. Acum, în acest an, au ocazia să se simtă bine la ei acasă, să admire focul de artificii în centrul comunei lor şi să se bucure de muzică şi de atmosferă. Îi invit şi-i aştept pe toţi agapenii, şi nu numai, să fie prezenţi la revelionul lor, un eveniment ce le este dedicat, să fim cu toţii împreună şi să trecem în noul an cu speranţa de mai bine şi cu mai multă încredere. Atât din partea mea, cât şi din partea colectivului primăriei Agapia, le dorim tuturor agapenilor de aici şi de oriunde s-ar afla în lume, multă sărbători cu bine şi anul care vine să le aducă sănătate şi bucurii”, ne-a declarat Neculai Nastasă, fostul primar al comunei.

C.T. STURZU

 

 

 

Articolul precedentDramatic: o tânără de 27 de ani și fiul ei au murit într-un accident
Articolul următorAccident grav la Bălțătești – două persoane încarcerate