0:00

Premieră. Probă sportivă la concursurile de angajare la Poliția Locală Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru prima dată în istoria concursurilor pentru ocuparea unor posturi în cadrul Poliției Locale Târgu Neamț se va introduce în acest an o proba sportivă, care este eliminatorie. Următoarele concursuri de la Poliția Locală vor avea trei probe: proba sportivă, proba scrisă și interviul.

Florin Tofan, șeful Poliției Locale Târgu Neamț ne-a precizat: „Probele sportive vor fi filmate cu camere omologate în prezența profesorilor de sport, care vor stabili punctajele. După răspunsul celor de la ANFP vor fi afișate public pe site-ul primăriei condițiile de participare la concurs, etapa înscrierii dosarelor, analizarea dosarelor și terminând cu probele din concurs. Sperăm să ne fie aprobate toate cele trei posturi, pentru că avem nevoie acută de personal”.

Actualmente, Poliția Locală are 16 angajați pe funcții de execuție și un angajat pe o funcție de conducere. Solicitarea făcută pentru angajări se referă la doi pentru polițiști locali debutanți și unul cu o vechime de 7 ani.

C.T.S

Articolul precedentGeorge Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Microbuze școlare electrice pentru elevii nemțeni”
Articolul următorIncendiile declanșează stare de alertă GRAVĂ în Neamț! 850 hectare arse de curățenia de primăvară
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.