reclama autocenter

Înotătoarea de la Sporting Club Piatra Neamț, Adina Năstasă, campioană națională de junioare 2 are mari șanse de a fi prezentă în luna aprilie la Jocurile Balcanice din Grecia. Pentru a ajunge la această competiție, eleva profesorului Ovidiu Găleată trebuie să urce pe podium la Naționalele de junioare unu și seniori de la Bacău, programate tot în luna aprilie.

“Sper să meargă la această Balcaniadă. Ea este în lotul național, dar trebuie să-și confirme locul. Greul de-abia acum începe. Începând cu acest an este junioară unu, iar volumul de muncă a crescut. Pretențiile sunt mai mari, sperăm să facă față și să îndeplinească baremul de calificare”, a spus antrenorul Adinei Năstasă, profesorul Ovidiu Găleată.

Înotătoarea pietreană a reluat pregătirea pe 6 ianuarie. Fiind în clasa a 8-a la Şcoala Gimnazială nr. 5, ea are de susținut în această vară și examenul de capacitate.

“Sperăm să facă față și la antrenamente și la școală. Adina va puncta acum în clasamentul fetelor născute în anii 1998-1999, nu ca până acum pentru categoria 1999-2000, deci va avea de luptat cu fete mai mari ca ea. Balcaniada este un concurs mai important decât Centralele Europene. Faptul că este componentă a lotului național, în primul rând este o mare onoare, lucru de neimaginat acum câțiva ani pentru orașul Piatra Neamț”, a mai spus Ovidiu Găleată. (A. MOISE)

Articolul precedentGarda de Mediu Neamț: Ziua trece, leafa merge
Articolul următorMarți 14, la Roman