Prefectul Ilie Mitea: „Merg să muncesc oriunde se vorbește românește”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Prezent la Roman, prefectul Ilie Mitea Haralambie a vorbit, oficial și mai puțin oficial, despre schimbarea sa din funcție. Și, tocmai pentru că s-a vorbit și nu s-a întâmplat încă, prefectul a făcut o paralelă cu un epitaf, de pe o cruce: „Muri frumos de-atâtea ori, Dar niciodată ca acum…”, susținând că, la final de carieră în Neamț, va spune „Am fost schimbat de-atâtea ori, dar niciodată ca acum”. Serios vorbind de data aceasta, prefectul adus de la Sibiu a declarat: „Nu pot să spun că am studiat acest lucru, dar nu am deranjat populaţia. Nimeni din județ nu mi s-a adresat cu fraze jignitoare. Probabil că am un alt fel de a munci cu omul, probabil că sunt atipic zonei. Probabil că nu se vede jumătatea de sânge moldovean și se vede doar jumătatea de sânge ardelean. Probabil că una din jumătăți deranjează, dar nu pe oamenii de rând”.

Prefectul Ilie Mitea Haralambie a recunoscut, cu jumătate de gură, că știe că mulți îi poartă sâmbetele pe meleagurile nemțene, dar că, până când se va încheia numărătoarea, va munci pentru județ. „Viitorul meu este plăcut. Merg să muncesc oriunde se vorbește românește. Nu am preferințe, dar dacă sunt aici muncesc pentru județul Neamț și mă simt nemțean”, a mai spus prefectul.

Articolul precedentDoi câştigători la Concursul naţional de beatbox
Articolul următorCea dintâi biserică din Agapia

3 COMENTARII

  1. Cand vom scapa de blestemul potrivit caruia acolo unde treaba merge bine neaparat trebuie sa se faca o schimbare ????? Dece guvernul se scarpina fara sa-l manance ? Cu siguranta are origini locale si a fost transmis cu repetate eforturi celor care accepta fara discernamant EXACT CA LA U.E. Vom pierde iremediabil un om adevarat,atat de necesar celor multi. pe care stia sa-i asculte cu rabdare si intelepciune.Asta ne este soarta bat-o vina !

  2. Daca macelariti textul ,ce ramane suna caraghios.Am scris; Cu siguranta mancariciul are origini locale si a fost transmis cu repetate eforturi celor care accepta soapte dulci fara discernamant exact ca la U.E. Inainte de a scoate din text ce nu va convine,cititi ce mai ramane. Se petrece a doua oara. Mai bine nu mai redati nimic. Va multumesc pentru intelegere.

  3. ce sa muncesti, prietene? ce-ti pica de la guvern? astepti la cersit? ai o meserie? du-te si munceste nu sta sa-ti dea partidul post de prefect,adica sugator de pula!…va place sa vi se dea, caci nu sunteti in stare sa va castigati singuri painea!…parazitilor!

Comments are closed.