Cum o nenorocire nu vine solo, iată că la Săvinești s-o mai declanșat un incediu pe care junele dom prifect nu l-o mai ratat. Sigur asta e o chestiune care face parte din atribuții, de a fi prezent la orice eveniment care zdruncină opinia publică, numai că de data asta reprezentantul executivului în teritoriu o chemat pe toată lumea să-l vadă în exerciț, în același timp avâd grijă să țină deoparte presa pentru treaba asta. Acuma, partea asta cu presa, am dedus-o că ar fi avut o oarece miză, că în mod cert o parte a ei l-ar fi fost chestionat cu expresii de genu … cum e cu aneleul pă persoană fizică? Așa că, junele prifect, în virtutea unei educații de profil deficitare a dat poruncă ca reprezentanții media să fie palmați, adică dosiți. Ca să vezi!

În timpul ăsta la liberalii de la noi e o veselie de moare caii. După ce l-o împrumutat, a se ceti ajutat, pe actualul șăf de la peneleu cu oarece sume pentru campanie, dom senator din același partid s-o trezit reclamat la poliție pe motiv că ar fi efracționat dimpreună cu o parte din aderenți sediul partidului de unde au luat un hard disk cu oarece date. Acuma, să ne înțelegem, un partid serios își protejează datele de-o manieră specifică. Dacă cineva o omis să facă treaba asta însemnează că e o problemă. O dată la partid, că e unii mediocri la neuron, a doua la șăfi, pe care-i doare în teneși de ce și pe unde e docomentele partidului.

Și dacă tot l-am pomenit pe junele dom prifect, îi recomandăm egzemplul omologului de la Iași, care o călcat pe bec și care și-o prezentat demisionul a doua zi după faptă. Că s-o dat în stambă, că el nu bea și testele l-o prins cu fofârlica, se pare pare că o fost un motiv suficient ca să se dea la o parte. Acuma, dacă e să transpunem faptele, junele prifect de la noi trebuia să recurgă la același gest a doua zi după investire. De unde am dedus că tânărul foncționar mai trebe să cetească diplomație, regulamente, bașca manualul de PiaR pe care noi îl vom scoate cu dedicație pentru o seamă de potențiali aleși, ca să nu mai dea cu stângu-n dreptu. Bistoș?

Articolul precedentAtenţie la cine şi cum invocă Revoluţia din decembrie 1989!
Articolul următorFabrica de vopsea Vestel s-a făcut scrum