tg soldan ppdd

O scenă hilară s-a petrecut la finalul ședinței de Consiliu Local de la Târgu-Neamț. Consilierul PP-DD, Costel Șoldan, a cerut explicații edilului cu privire la parcarea care nu se mai face în zona care locuiește. Răspunsul primarului: „O să facem și parcarea dumitale, dar mai sunt și alte parcări în oraș, mai avem și alte priorități, domnule consilier”. Costel Șoldan nu s-a lăsat și a continuat: „Mai este o problemă, domnule primar. Prețul apei. E prea mare”. Replica edilului: „Domnule consilier, ar trebui să știți, ca și ales local că prețul apei nu-l face Primăria Târgu-Neamț, ci cei de la Apa Serv. Mergeți la ei și-i întrebați. V-ați adresat greșit. Dv, ca și reprezentant al oamenilor care v-au ales ar trebui să le explicați acest lucru, nu să veniți să mă întrebați pe mine”. Pepededistul se încăpățânează: „Dar LIDL, când mai vine?”. „LIDL nu este construit de primărie, domnule consilier. Noi am dat toate autorizațiile celor de la LIDL, urmând ca ei să înceapă să vină să se apuce de construcție. Nu mai depinde de noi în acest moment, când vor veni cei de la LIDL”, a spus edilul. Costel Șoldan s-a făcut remarcat din postura de consilier local încă de la prima ședință, când a intervenit în legislativ venind cu propunerea să se stabilească ziua de plată a cotizației de consilier local, venind cu argumentul că orice ales local trebuie să știe ziua de plată, așa cum orice angajat știe ziua de plată a salariului. Cele două intervenții ale sale au rămas și singurele din calitatea sa de ales local. (C.T.S.)

2 COMENTARII

  1. Dar cum naiba a intrat in Consiliul Local un specimen ca acest consilier? Oricum, odata cu moartea PP-DD ului va disparea si el. Halal ales local

  2. Pe dumitale,d-le Mihai,nu te intereseaza ziua de salar?.Curios lucru,pana si specimenele(cum ai numit dumitale pe d-l consilier Soldan),cele mai importante i-si cer drepturile.

Comments are closed.