ciprian serban

Apariția noii structuri de dreapta pe scena politică românească a crescut brusc rolul și importanța aleșilor locali ai PP-DD- ului. În Neamț, unde au fost rezultate destul de bune ale partidului lui Dan Diaconescu, consilierii partidului pot răsturna multe majorități locale.

Contactat telefonic, liderul formațiunii, Ciprian Șerban, în același timp și consilier județean, ne-a declarat că ”în acest moment se poartă încă negocieri la centru și abia când se vor finaliza vom fi în măsură să vă spun ceva sigur. Secretarul general al partidului, dl. Liviu Neagu mi-a confirmat negocierile. Până la luarea unei decizii clare, noi vom încerca să votăm hotărârile care credem că sunt pentru binele comunității, cum a fost cea privind tomograful de la spital.”

Este de remarcat declarația nuanțată a liderului PP-DD, care până de curând asigura majoritatea PSD- PDL din Consiliul Județean. Practic, hotărârea privind tomograful este prima în care consilierii coordonați de Dan Vasile Constantin nu au răspuns toți la comenzi. PDL-ul, PP-DD- ul și câtiva consilieri de la PSD au încălcat ”ordinele” șefului de grup din alianță și au fost de acord cu garantarea achiziționării tomografului pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț. (V. BĂLĂNESCU)

Articolul precedentLa Spitalul Județean, Examene imagistice, după posibilități umane
Articolul următorBăiat fugit de acasă – găsit de poliţişti