Povestire cu final fericit: Dr. Apostoaie revine la şefia Spitalului Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDoctorul Florin Apostoaie revine la conducerea Spitalului Târgu Neamţ, în calitate de manager interimar. Cum mandatul dr. Mihaela Antohi expiră, primarul Daniel Harpa s-a gândit la dr. Apostoaie, deşi, în trecut, l-a cam “criticat” şi a fost “nervos pe el” doar în baza “unor bârfe”.

După formarea noului consiliu de administrație de la Spitalul Târgu-Neamț vom scoate la concurs postul de manager și postul de director medical și sper să câștige două persoane competente, care să continue munca dnei. dr. Antohi. Chiar vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru tot ce a făcut pentru instituția medicală. Interimatul de manager va fi asigurat de dl. dr. Florin Apostoaie. A demonstrat că este un bun profesionist și a demonstrat, în primul rând, că este om. Chiar dacă l-am criticat și eram nervos pe el din cauza unor bârfe de la spital, dr. Apostoaie este un adevărat om”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Dr. Florin Apostoaie a câștigat concursul de manager al Spitalului Târgu-Neamț, în aprilie 2013, fiind și singurul candidat. Apoi, în decembrie 2014, a fost „criticat”, după cum spune dl. Harpa, şi, în ianuarie 2015, a demisionat. Tot  la începutul anului 2015, şefia Spitalului Târgu Neamţ a fost preluat de dr. Mihaela Antohi. Dr. Apostoaie a mai încercat o revenire la șefia spitalului, în luna februarie 2016, când s-a bătut pe funcție cu un alt fost manager, dr. Tudorel Axinia, însă a picat la testul grilă. O adevărată saga cu final… fericit. (C.T. STURZU)

Articolul precedentNoul Consiliu Local Piatra Neamț, nouă mașinărie de vot?
Articolul următorComuna Agapia are același primar și viceprimar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.