tg florin apostoaiaDoctorul Florin Apostoaie revine la conducerea Spitalului Târgu Neamţ, în calitate de manager interimar. Cum mandatul dr. Mihaela Antohi expiră, primarul Daniel Harpa s-a gândit la dr. Apostoaie, deşi, în trecut, l-a cam “criticat” şi a fost “nervos pe el” doar în baza “unor bârfe”.

După formarea noului consiliu de administrație de la Spitalul Târgu-Neamț vom scoate la concurs postul de manager și postul de director medical și sper să câștige două persoane competente, care să continue munca dnei. dr. Antohi. Chiar vreau să-i mulțumesc pe această cale pentru tot ce a făcut pentru instituția medicală. Interimatul de manager va fi asigurat de dl. dr. Florin Apostoaie. A demonstrat că este un bun profesionist și a demonstrat, în primul rând, că este om. Chiar dacă l-am criticat și eram nervos pe el din cauza unor bârfe de la spital, dr. Apostoaie este un adevărat om”, a declarat primarul Daniel Harpa.

Dr. Florin Apostoaie a câștigat concursul de manager al Spitalului Târgu-Neamț, în aprilie 2013, fiind și singurul candidat. Apoi, în decembrie 2014, a fost „criticat”, după cum spune dl. Harpa, şi, în ianuarie 2015, a demisionat. Tot  la începutul anului 2015, şefia Spitalului Târgu Neamţ a fost preluat de dr. Mihaela Antohi. Dr. Apostoaie a mai încercat o revenire la șefia spitalului, în luna februarie 2016, când s-a bătut pe funcție cu un alt fost manager, dr. Tudorel Axinia, însă a picat la testul grilă. O adevărată saga cu final… fericit. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

Comments are closed.