reclama autocenter

politia rutiera

Buletinul de presă al IPJ Neamț prezintă o știre în care avem de toate: suspans, cercetări, minciuni, amenzi! Iată despre ce este vorba:
”În ziua de 25.06.2013, în jurul orei 08.30, la Postul de Poliție Ceahlău s-a prezentat C. Gheorghe, de 49 de ani, din comuna Ceahlău, care a declarat că la data de 21.06.2013 a condus un autoturism pe DJ 155F, în satul Ceahlău și din cauza exploziei anvelopei dreapta față a pierdut controlul autoturismului, părăsind partea carosabilă, avariind 20 m de gard din lemn și un stâlp din beton de joasă tensiune, iar ulterior, încercând să repună pe carosabil autoturismul, a lovit stâlpul unei porți situat în partea opusă a locului evenimentului. Acesta a declarat că nu s-a prezentat în termenul legal pentru întocmirea documentelor de constatare întrucât în urma evenimentului a resimțit dureri puternice, motiv pentru care s-a tratat la domiciliu. La momentul prezentării documentelor de înmatriculare a autoturismului s-a constatat că valabilitatea I.T.P. este expirată și nu a putut face dovada încheieri poliței de Asigurare RCA. Împotriva lui C. Gheorghe s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum total de 2050 lei și măsura complementară a reținerii certificatului de înmatriculare, plăcuțelor de înmatriculare și a permisului de
conducere.”

Articolul precedentRevoltă împotriva Apa Serv
Articolul următorAjutor pentru Borca

2 COMENTARII

 1. Ingerul pazitor al Mafiei Lemnului alias procurorul bataus Budai care se ocupa de ani buni cu tergiversari , musamalizari si albirea Dosarelor grele indosebi cele cu jafurile silvice , o sa-l salveze pe “domnul Gelucu” care este generos si darnic , la cite sute de mii de euro a invirtit lasind chele sute de hectare de padure , are putere domnul Gelucu !
  Acum iata rezultatul Crimei Ecologice fara precedent , nenorociri climatice pe capul oamenilor nevinovati de tot felul , ba inundatii , ba alunecari de teren , ba canicula ce distruge ultima speranta de viata de a putea oameni cultiva ceva dupa culturile agricole ce le pun in pamint cu eforturi titanice.
  Din pacate nimeni responsabil din administratie si justitie nu misca un deget pentru ca pe acesti Mafioti sa-i traga la raspundere si sa raspunda pentru faptele lor deosebit de grave ce le-a comis in fuga oarba de a se imbogati peste noapte , sfiidind Legile si fara se se gindeasca o clipa , la consecintele deosebit de grave ce le suportam de fapt pe nedrept cu noi totii marea majoritate a cetatenilor.
  Poate datorita mediatizarii Presei Locale , cineva responsabil se v-a autosesiza , si va sparge ghiata , si va face lumina in acest deosebit de grav caz , pentru ca cei vinovati de jos pina sus sa raspunda in fata Legii pentru faptele comise , care se vad cu ochiul liber la fata locului , si nu pot fi musamalizate , ascunse la nesfirsit….
  Poate in sfirsit datorita jurnalistilor de investigatii , care mediatizeaza cu curaj acest caz grav , adevarul va iesi la lumina , si in mod transparent se va lua masurile concrete ce trebuia demult luate !
  Mai bine mai tirziu decit niciodata.
  Felicit sincer pe jurnalistii din presa locala pentru curajul lor de a se implica in mediatizarea acestei probleme grave care ne afecteaza viata grav la toti cetatenii.
  Inca odata felicitari pentru acest articol precum si pentru cele precedente !
  Nici un pas inapoi !
  Bravo !

 2. Doamnelor si domnilor din cadrul Secretariat Ceahlaul 2 , tot ce am comentat in comentariul meu precedent sint lucrururi numai adevarate , si le poate stie toata opinia publica .
  Nu inteleg de ce dvs. nu a-ti publicat comentariul meu anterior ?
  De pe data de 28.06.2013 cind l-am postat si pina in prezent dvs. nu l-a-ti publicat nici puina acum.
  Refuz sa cred caci a aparut iarasi cenzura.
  Va doresc numai bine , si va multumesc anticipat pentru publicarea comentarului meu anterior , chiar si cu intirziere !
  Cu respect al dvs. cititoare fidela !

Comments are closed.