0:00

O tragedie a avut loc astă-noapte, 16 decembrie, pe dealul Cozla din Piatra-Neamț, unde, fiul unui bărbat din Piatra-Neamț , a găsit trupul neînsuflețit al tatălui. Tânărul plecase în căutarea acestuia în pădure, intrigat de faptul că acesta întârziase mult prea mult, când a făcut macabra descoperire.

Bărbatul mort era cunoscut de mulți pietreni prin natura meseriei,  livra corespondența.

Poștaș mort în condiții suspecte pe dealul Cozla, ZCH NEWS - sursa ta de informații“În noaptea de 16 decembrie a.c., în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați prin apel de urgență, de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Piatra-Neamț, cu privire la faptul că l-ar fi identificat pe tatăl său decedat, în pădurea de pe dealul Cozla.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, din aceeași localitate.

În  urma examinării vizuale a suprafeței corpului, nu au fost identificate semne de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

 Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A.C.

Articolul precedentPădurar atacat cu toporul: agresorul a fost arestat
Articolul următorA vrut să evite o autoutilitară și-a intrat într-un stâlp
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.