0:00

Pădurar atacat cu toporul: agresorul a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 31 de ani, din localitatea Bodești, a fost arestat preventiv pentru acuze de ultraj și amenințare, după ce a atacat un pădurar. Faptele au avut loc recent, în localitatea menționată, unde lucrătorul silvic a observat în pădure mai multe cioate de la copaci ce fuseseră tăiați recent. A luat urma atelajului ce fusese acolo, iar în scurt timp a dat și de  făptaș.

Acesta a fost găsit în curtea unei gospodării, unde tocmai descărca lemnul pentru care nu avea acte de proveniență. Bărbatul a observat pădurarul care venise cu mașina, însoțit fiind de o altă persoană. A ieșit cu un topor, a spart un geam de la autovehicul și a adresat celor doi amenințări cu violențe și cu moartea. În aceste condiții, ambii au plecat, dar au fost urmați de bărbatul violent. Au fost alte amenințări, moment în care lucrătorul silvic a cerut ajutor la numărul unic de urgență 112.

Tânărul a fost dus în fața magistratului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Piatra Neamț care a dispus privarea de libertate pentru următoarea lună. „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Coșniță Ion Ciprian. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Coșniță Ion Ciprian, zis Ghiocel, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj și amenințare, pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13.12.2023 şi până la data 11.01.2024”, conform instanței. Decizia nu este definitivă și a fost atactă de acuzat.

(G.S.)

Articolul precedentRăsturnare de situație în dosarul vaccinărilor fictive COVID de la Gâdinți
Articolul următorPoștaș mort în condiții suspecte pe dealul Cozla
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.