Pompierul maratonist propus cetăţean de onoare, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIulian Rotariu va fi declarat cetățean de onoare al municipiului Botoșani, a anunţat, vineri, 1 iulie, primarul Cătălin Flutur.

„Despre Botoșani se aud lucruri mai puțin plăcute la știri, iar astea sunt momente extraordinare pentru noi. S-a auzit de bine de Botoșani. Vrem să-ți oferim titlul de cetățean de onoare al municipiului, pentru că tu chiar meriți lucrul acesta”, a afirmat Cătălin Flutur, în cadrul unei ceremonii de premiere a pompierului care a participat la Gobi March.

Iulian Rotariu își propune ca, în toamna acestui an, să alerge şi la maratonul din Deșertul Atacama (Chile – America de Sud).

“Am prins ninsoare, am prins viscol, am prins îngheţ. Dimineaţa erau minus 4 grade, apa din sticle era îngheţată, pentru ca în a patra zi să ajungem la temperaturi de peste 35-40 de grade. O diferenţă mare a temperaturii, un teren anevoios, cu multe dune de nisip. Aveam nisip în ochi, în urechi, nisip în gură, peste tot. În a cincea zi au fost 48 de grade, a declarat Rotariu, în cadrul aceleiaşi ceremonii. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentVACANŢE MUZICALE 2016, PRIMA ZI
Articolul următorPsihologii au căutare la DGASPC Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.