Nu mai puţin de 4 ore de muncă neîntreruptă au fost necesare pentru stingerea flăcărilor produse după ce proprietarul unei case din comuna Crăcăoani, Neamţ, a adormit cu ţigara aprinsă. Bărbatul a fost norocos și a scăpat cu viață dar neglijența sa i-a făcut pagube mari.

Pompierii au muncit 4 ore la un incendiu, după ce proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Incendiul s-a produs în noaptea de 22 spre 23 martie, în jurul orei 2.10.

La sosirea pompierilor din Târgu Neamţ, ajutaţi de voluntarii SVSU Crăcăoani, incendiul cuprinsese casa şi două magazii, pe o suprafaţă mai mare de 200 mp, existând riscul extinderii la o altă casă aflată la o distanță de 3 m și la două adăposturi pentru animale.

Pompierii au muncit 4 ore la un incendiu, după ce proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Proprietarul s-a trezit înconjurat de flăcări şi a reuşit să se salveze ieşind din casă. După patru ore de muncă epuizantă, pompierii au făcut inventarul pagubelor: acoperișul distrus aproape în totalitate, pe o suprafață de 150 mp, bunurile materiale din interiorul casei (mobilier, haine, electrocasnice, documente etc), o magazie în care erau depozitate 4 t de lemne și o alta în care erau depozitate diferite scule.

Angela Croitoru

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentCum pot beneficia de decontarea cheltuielilor cei care găzduiesc refugiați din Ucraina
Articolul următorComunicat de presă. Partidul Național Liberal și ALDE au încheiat protocolul de fuziune
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.