0:00

Pompier-alpinist din Piatra-Neamţ, cel mai bun dintre cei buni, ZCH NEWS - sursa ta de informații2022 a fost un an bogat în competiții sportive, cu rezultate de excepție, pentru reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț. Cea mai recentă competiție la care a participat un cadru de la ISU Neamț a fost Concursul Structural Masters Cup-First Edition, ce s-a desfășurat la Iași, pe 17 decembrie 2022, unde s-au înscris 97 de participanți din România, Republica Moldova și Bulgaria.

La această competiție a participat plt. adj. șef Ciprian Oprișan, pompier și alpinist în cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Categoria Open, la care a intrat și pompierul nemțean a avut 25 de trasee, fiecare având un punctaj diferit, împărțit la numărul de participanți.

”După parcurgerea traseelor impuse la categoria Open, Ciprian a ocupat primul loc, calificându-se în finala competiției alături de alți 6 concurenți de la categoria master. Felicitări pentru rezultatele obținute! Felicitări dragi colegi pentru dăruirea și seriozitatea cu care tratați această meserie!”, anunță ISU Neamț

Pompier-alpinist din Piatra-Neamţ, cel mai bun dintre cei buni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiParticiparea la concursuri a pompierilor nemțeni oferă acestora șansa de a dovedi că se pregătesc continuu pentru a interveni eficient în cazul în care sunt solicitați pentru gestionarea unei situații de urgență. (G.S.)

Articolul precedentBobotează fără cruce de gheață la Bicaz
Articolul următorSportivă de 13 ani de la CSS Neamț a decedat după ce i s-a făcut rău la antrenamente. Reacția ISJ Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.