lemne in caruta

În perioada 29 noiembrie-3 decembrie, patrule mixte formate din polițiști de la Ordine publică, pădurari și lucrători ai Inspecției Silvice au desfășurat o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor la fondul forestier. Totodată, s-a avut în vedere și depistarea persoanelor care transportă material lemnos fără documente de proveniență, dar și a acelora care taie, transportă sau valorifică brazi și molizi pentru Crăciun. La această acțiune au luat parte 50 de polițiști și 22 de lucrători din cadrul Direcției Silvice și Inspecției Silvice, care au constatat 23 de infracțiuni, 17 dintre ele ca urmare a încălcării Codului Silvic. Oamenii legii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.060 lei. A fost confiscată cantitatea de 18,2 mc material lemnos, dar și 147 de pomi de Crăciun, în valoare totală de 7.100 de lei. (A.S.)

1 COMENTARIU

 1. Cita nerusinare fratilor !
  Cica 50 de politisti si 22 de organe silvice (nu organe de pe la mortaciuni ) au constatat fratilor , ca sa gasit 18 m cubi de lemn de proveinenta ilicita.
  Impartiti 18 la 72 si vedeti ce mare isprava au facut aceste organe ale legii pe cap de organ , nu le revine decit un sfert de metru cub de lamn de caciula
  Cind ne gindim caci cu concursul , complicitatea si acoperirea tacita din partea lor au disparut munti intregi de padure.
  Nemernicilor si coruptilor , nu va mai dati mari caci sinteti cinstiti .
  Nu ne mai aruncati cu praf in ochi , voi cautati justificari pentru jafurile masive , de care va faceti vinovati , si scoateti la iveala mici gainarii pentru a va lauda in prag de sarbatori !
  Locul vostru trebuia demult sa fie dupa gratii , pentru ceia ce sa comis sub autoritatea voastra.
  Rusine sa va fie ticalosilor !

Comments are closed.