Cea de a IV-a editie a ”Serbărilor  zăpezii” ce va avea loc la Durau Park între 24 ianuarie și 2 februarie se anunță a fi una dintre cele mai reușite de până acum . Pe lângă concursurile de schi care vor avea loc în fiecare zi , pe lânga Mikey si Minnie care vor anima pârtia spre deliciul celor mici , pe lângă focurile superbe de artificii de la finalul manifestărilor, in acest an organizatorii vin cu o serie de surprize muzicale . MC John va fi prezent în fiecare zi de dimineața până seara, Amna&Edward Sanda, Los Anonimos sau DJ Project vor fi doar câtiva dintre cei ce vor concerta  la aceste manifestari. Daca  vă mai spunem ca în fiecare seară vor fi organizate disco-party-uri, atunci veti întelege  de ce  polul distracției în Neamț va fi la Durau Park .

Pârtia Durău este ideală pentru săniuș și schi, atât pentru începători cât și pentru avansați. Situată la poalele muntelui Ceahlău, la o altitudine de 800 m, unde stratul de zăpadă este asigurat din decembrie până in martie, pârtia are o lungime de 406 m, o lățime de minim 62 metri, o diferență de nivel de 35 metri și un grad mediu de dificultate.

Sistemul de teleski a fost modernizat în decembrie 2018, având un teleski cu crose duble, cu o capacitate de transport de 1200 persoane dar si un teleski pentru începători. De asemenea, există și un Centru de închirieri echipamente de schi, sănii, etc., cât și cabane în stil vienez unde se pot servi băuturi și gustări calde.

În perioada când pârtia este deschisă au loc numeroase evenimente, concursuri de schi și săniuș, coborâri spectaculoase pe schiuri în slalom sau în viteză, jocuri de lumini laser, focuri de artificii, muzică.

Durău Park, SKI, SĂNIUȘ, DISTRACȚIE CÂT CUPRINDE!

Prezentare Durau Park - SZ 2020 s