pietricica turism

Poliţiştii din Neamţ au găsit cannabis, în timpul percheziţiilor derulate la locuinţa unor persoane suspectate de furturi din locuinţe. Iniţial, polițiștii Secției Rurale Borlești au fost sesizați despre sustragerea mai multor produse alimentare dintr-un magazin din Tazlău. În urma cercetărilor, ei au depistat două persoane, un bărbat de 34 de ani și un tânăr de 15 ani, ambii din Tazlău, bănuiți de furtul din magazin din noaptea de 13 spre 14 iunie, dar şi de două furturi din locuințe, în cursul lunii mai, cu un prejudiciu de 4.000 de lei.

“În cadrul investigațiilor efectuate, polițiștii s-au deplasat la adresa unde locuiește bărbatul, observând în grădina casei câteva plante ce păreau a fi cannabis. Ca urmare a celor constatate, au fost sesizați ofițerii din cadrul Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Neamț, împreună cu care s-a efectuat o percheziție domiciliară. Polițiștii au identificat în interiorul locuinței, într-un dulap, o seră improvizată, destinată creșterii și uscării plantelor de cannabis, iar în curtea locuinței 11 plante de cannabis”, se precizează într-un comunicat de presă al IGPR.

Polițiștii au reținut cele două persoane, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat. De asemenea, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț efectuează cercetări, sub coordonarea procurorilor DIICOT, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și deținere de droguri. (ZCH NEWS)