0:00

S-a stabilit calendarul organizării și desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și directori adjuncți, rămase libere în urma examenului anterior, în 60 de unități de învățământ din Neamț care vor funcționa cu personalitate juridică în anul școlar 2017-2018.

Începe Directoriada II, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPreședintele Comisiei de organizare și desfășurare este prof. Viorel Stan, inspectorul școlar general al ISJ Neamț iar președintele Comisiei de organizare și desfășurare a probei scrise a fost desemnat prof. Cristinel Secară, inspectorul şcolar responsabil cu managementul resurselor umane al ISJ Neamț.

Înscrierile candidaților și verificarea dosarelor se vor face între 19 iunie și 6 iulie. O zi mai târziu se vor afișa rezultatele verificărilor dosarelor de înscriere. Între 10 și 12 iulie candidații vor mai putea completa dosarele de înscriere cu documente obligatorii. 13 iulie va fi ziua în care se va afișa lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de înscriere și participare la concurs. Pe 17 iulie va avea loc proba scrisă iar între 19 și 31 iulie candidații vor fi supuși probelor de evaluare a CV-lui și interviului. Afișarea rezultatelor finale ale concursului va fi făcută până cel târziu pe 2 august. (Ana MOISE)

Articolul precedentRămâne poliția Târgu Neamț fără șef? Totul depinde de o contestație
Articolul următorPoliţiştii nemţeni au găsit cannabis la locuinţa unor hoţi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.