0:00

În ultimele zile nemulțumirile polițiștilor au dat în clocot și a început seria protestelor. Acțiunile au fost anunțate de  Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul“ și în fiecare zi lucrători din diferite structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au ales să meargă să doneze sânge exact în ziua în care trebuiau să fie la serviciu. Cum donarea de sânge atrage, printre altele, o zi liberă, s-a ajuns în situația ca polițiștii din anumite structuri să fie în fapt liberi în ziua lucrătoare. Seria acestor acțiuni a început imediat după minivacanța ocazionată de Ziua Copilului și Rusalii.

Primii au fost lucrătorii din cadrul Secției 6 de Poliție Ștefan cel Mare, aceștia nefiind la serviciu pe 6 iunie după ce, în bloc, au mers la Centrul de Transfuzii la donare (amănunte aici), apoi au urmat polițiștii de la Transporturi. În ziua 3, pe 8 iunie, aceeași mișcare au făcut-o “mascații“ din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Polițiștii nemțeni au dat startul protestelor, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Azi, 08.06.2023, au venit să doneze sânge grupa de serviciu a luptătorilor SAS, din cadrul IPJ Neamț, în frunte cu șeful de serviciu, ofițer experimentat, bine instruit și… cu sânge în instalație. Ceilalți luptători, aflați azi în liber, nu pot răspunde la telefon. Nu azi!“, anunță pe Facebook Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul“.

Ca și în zilele precedente, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a fost obligată să asigure continuitatea și să caute oameni care să-i înlocuiască pe “mascați“. “La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț este asigurată continuitatea serviciului polițienesc și intervenția la toate evenimentele sesizate“, a transmis IPJ Neamț. (G.S.; FOTO: Facebook Sindicatul Polițiștilor din România “Diamantul“)

Articolul precedentÎn atenţia furnizorilor de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale care urmează să intre în relație contractuală cu CAS Neamţ
Articolul următorMinistrul Educației: Înscrierea la examenele naționale se prelungește până pe 13 iunie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.