pietricica turism

Andrada Brândușa Ciorcea, în vârstă de 16 ani, din Piatra-Neamț, este căutată de poliție, după ce conducerea centrului social din care a fugit, în ziua de 15 ianuarie, a declarat-o dispărută.

”Polițiștii au stabilit că minora a plecat voluntar din centru și nu a mai revenit până în prezent”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Fata este înaltă de 1,55 metri, are părul negru, lung, tenul măsliniu și constituția astenică, iar în ziua dispariției era îmbrăcată cu o geacă din piele ecologică, cu blană neagră pe margine, pantaloni sport, de culoare gri închis, tricou-flanel portocaliu și purta ghete de culoare neagră.

”Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că minora a mai părăsit centrul de asistență socială, fiind depistată pe raza orașului Buhuși, județul Bacău. Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea minorei”, a mai precizat inspectorul Bulgărea.

Oricine poate oferi date care să conducă la găsirea fetei este rugat să  sune la112 sau la 166.000 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. (C.M.)