0:00

Polițiștii au recuperat cartele telefonice de 10.000 de lei, păgubitul s-a împăcat cu hoțul, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ziua de 3 august, un bărbat de 45 de ani, din Roman, a reclamat la poliție faptul că i-au fost furate din portbagajul mașinii cartele de reîncărcare pentru diferiţi operatori de telefonie mobilă, în valoare de 10.000 de lei. Polițiștii de la Secția Rurală Săbăoani au făcut investigațiile de rigoare, au stabilit cine este hoțul (un bărbat de 36 de ani, din localitatea Tămășeni) și au recuperate integral prejudiciul.

În cursul aceleiași zile, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a intervenit împăcarea părților, astfel s-a dispus punerea în libertatea a presupusului autor, fiind exonerat de răspunderea penală”, a declarant agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”De asemenea, într-un alt dosar penal instrumentat de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman privind furtul mai multor materiale de construcții comis de către doi tineri de 18, respectiv 20 de ani, din Roman, față de care instanța de judecată a dispus, la data de 29 iulie, arestarea preventivă pentru 30 de zile, a intervenit împăcarea părților, persoanele în cauză fiind puse în libertate”.

Și așa, polițiștii care fac cercetări, instrumentează dosare penale și prind hoți devin, cu largul concurs al legii, niște simpli ”recuperatori”.

C.M.

 

Articolul precedentL3 BARAJ Siretul Dolhasca-Unirea Mirceşti şi Viitorul Curiţa-Sporting Juniorul Vaslui
Articolul următorTânăr care a furat motorină în Italia, prins la Doljești