reclama autocenter

iasi piata nicolina 01Polițiștii din Bacău au aplicat amenzi de aproape 49.000 de lei unor comercianţi certaţi cu legea. Oamenii de ordine au acționat, în perioada 25 noiembrie – 3 decembrie, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul comerțului cu jucării, mărfuri alimentare, legume, fructe, băuturi alcoolice și produse ornamentale, potrivit unui comunicat de presă.

„Polițiștii au efectuat 96 de controale, fiind verificate 62 de societăți comerciale și 34 de persoane fizice. S-au constatat 7 infracțiuni, dintre care 4 de evaziune fiscală și s-au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 48.485 de lei”, se precizează în comunicat.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării 294 kilograme de legume și fructe, 111 litri ulei, 58 kilograme de zahăr, 50 litri băuturi alcoolice, obiecte ornamentale și de uz casnic, în valoare totală de aproximativ 7.000 de lei.

Polițiștii de la investigarea criminalității economice vor desfășura astfel de acțiuni și în perioada următoare, acţiuni cuprinse în programul intitulat “Sărbători de iarnă în siguranță”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTÂRGU-NEAMŢ: Arnăutu senior pe urmele lui Arnăutu junior
Articolul următorColegiul de Informatică și-a deschis ușa și inima pentru copiii Centrului de Zi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.