0:00

Polițistă din Piatra Neamț, vicecampioană națională la fitness și culturism, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO tânără polițistă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a obținut titlul de vicecampioană națională de fitness și culturism. Ce este de punctat în acest caz este faptul că performanța a fost atinsă după doar cinci luni de pregătire intensă. Este vorba de agentul de poliție Ecaterina Braharu, de 23 de ani care a cucerit titlul la Campionatul național de fitness și culturism de la Cluj, unul din cele mai prestigioase evenimente în domeniu, din România, manifestare care a avut loc în perioada 15-19 mai.

Ecaterina Braharu este pasionată de sport din copilărie și a participat pentru prima dată la o astfel de competiție, motivată fiind de dorința de a se autodepăși și a evolua. În prima zi a competiției, dedicată juniorilor, polițista a obținut titlul de vicecampioană națională. „A fost un moment plin de emoție, urcând pentru prima dată pe scenă și prezentând toată evoluția mea, munca depusă și eforturile pentru a obține cel mai bun rezultat. Momentul acesta a fost așteptat de foarte mult timp”, a declarat tânăra polițistă care își propune să participe și la alte concursuri sportive în toamna acestui an. „Competiția pentru mine încă nu s-a terminat”, a adăugat ea.

Tânăra își desfășoară activitatea la Biroul Ordine Publică din Piatra Neamț și de doi ani îmbină perfect meseria de polițist cu pasiunea pentru sport. „Mișcarea mă ajută în activitatea profesională. Am reușit să îmi fac timp pentru sală și să îmi păstrez o dietă strictă, chiar dacă asta înseamnă să am mereu caserola cu mine, colegii obișnuindu-se deja cu această practică a mea”, spune vicecampioana. A ales această carieră deoarece consideră că este îmbinarea ideală între pasiunea sa pentru sport și meseria de polițist, care impune o anumită disciplină și ordine, cu reguli stricte. „Prin intermediul acestei meserii, pot contribui la binele comun al societății, iar această responsabilitate mă motivează să fiu mereu în cea mai bună formă”, a încheiat agentul de poliție.

FOTO: IPJ Neamț

(G. S.)

Articolul precedentPercheziții în Neamț într-un dosar de contrabandă cu țigări
Articolul următorÎncep instruirile pentru alegerile locale și europarlamentare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.