spaga la politieUn agent de poliție din Iași a sesizat, marţi, 12 aprilie, Direcția Generală Anticorupție (DGA) că un şofer, fiind surprins în timp ce conducea sub influența băuturilor alcoolice, i-a promis o sumă de bani, în scopul de a nu-i întocmi dosar penal, se precizează într-un comunicat al DGA Iaşi.

“Echipa operativă a organizat și realizat acțiunea de prindere în flagrant, B.C.A. fiind surprins în timp ce oferea agentului de poliție, denunțător în cauză, suma de 450 euro. Față de B.C.A., procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, precum și reținerea inculpatului pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului Iași cu propunerea de arestare preventivă”, se precizează în comunicatul citat.

De altfel, respectivul agent de poliţie (pe care DGA, din păcate, îl păstrează anonim), a mai sesizat Anticorupția că s-a încercat mituirea sa în alte două situații, respectiv în iulie 2014 și ianuarie 2016, ambele denunțuri fiind materializate cu acțiuni de prindere în flagrant. În luna aprilie a acestui an DGA Iaşi a înregistrat 5 denunțuri din partea angajaților MAI care au refuzat să fie implicați în cazuri de corupție. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDeputatul Constantin Moisii îndeamnă la o campanie corectă
Articolul următorLegea falimentului personal adoptată de Camera Deputaţilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.