moisii site
UNPR Neamț și-a anunțat miercuri, 13 aprilie, candidata la Primăria Piatra Neamț, pe Aurelia Simionică, și propunerea pentru fruntea listei pentru Consiliul Județean (CJ) Neamț – Daniel Vasiliu Macovei.

Prezentarea a avut loc în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat deputatul Constantin Moisii, senatorul Liviu Bumbu, cei doi candidați și susținători de la primăriile din județ și din CJ Neamț.

Odată anunțate în mod oficial cele două candidaturi, deputatul Moisii a subliniat faptul că progresiștii nemțeni vor duce o campanie electorală de bun simț, fără atacuri sub centură și fără jigniri fără rost. „Am un mesaj pentru cei doi candidați, pentru doamna Simionică și pentru domnul Vasiliu: așa cum am procedat și în campaniile anterioare, să dăm dovadă de înțelegere. Competiția este competiție, dar să nu umblăm cu jigniri față de ceilalți contracandidați, față de celelalte partide. Este cunoscut faptul că în toate partidele sunt probleme deosebite. Alegerile din acest an sunt total atipice comparativ cu alegerile anterioare și noi, cei care facem parte din UNPR, cu toții am hotărât să dovedim seriozitate, pragmatism, înțelegere chiar și cu adversarii, acolo unde se poate, și să nu dăm naștere la discuții, la jigniri reciproce, că nu ne face bine și nici nu ne aparține nouă, românilor”, a spus deputatul Constantin Moisii.

Andreea AMARIEI

Articolul precedentANM: Avertizare de furtuni, grindină şi descărcări electrice
Articolul următorPoliţist „neînţelegător” a refuzat şpaga de 3 ori!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.