Agentul principal de poliţie Lucian Fedeleş, de la Postul Mogoşeşti Siret (IPJ Iași), a reuşit să salveze o viaţă, pornind de la o banală reclamaţie de furt, informează Poliţia Iaşi. El a fost sesizat, joi, 26 octombrie, de o bătrână, de 78 ani, despre faptul că, în noaptea precedentă, i-a fost sustrasă o butelie de aragaz.

„În timpul efectuării cercetărilor la faţa locului, a simţit un miros puternic de gaz metan, stabilind că acesta venea de la locuinţa unui bărbat, învecinată cu casa bătrânei. Poliţistul a constatat că bărbatul avea uşa de acces în locuinţă închisă, însă întrucât mirosul de gaz metan era din ce în ce mai puternic, împreună cu vecinii a pătruns în interior. Lângă bărbat a observat două butelii pentru aragaz ce aveau robinetele deschise şi care emanau gaz metan, iar cel în cauză avea leziuni la încheietura mâinii stângi ce sângerau”, potrivit IPJ Iaşi.

Lucian Fedeleş a închis robinetele celor două butelii, apoi a scos persoana din încăpere şi i-a aplicat un garou pe braţ pentru oprirea hemoragiei. A fost solicitat şi un echipaj medical, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital, viața lui nefiind pusă în pericol. Din verificări au rezultat indicii că una dintre buteliile din locuinţa bărbatului ar fi fost sustrasă de la bătrâna de 78 ani. Lucian Fedeleş are 32 de ani şi este încadrat din sursă externă, în 2016. (ZCH NEWS; FOTO: IPJ Iaşi)

Articolul precedentRețea de contrabandă protejată de un polițist din Neamț
Articolul următorVedetă TV și luptător K1 – proprietar al unei fabrici clandestine de țigări
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.