reclama autocenter

papagalii fara bilet

Ăsta din mijloc o fugit ieri să se răcorească, că cică nu-i stau penele cum îi stăteau și asta den cauză că e prea cald pe cracă. Și unde credeți că s-o dus? La Bicaz. Și cum se zburătăcea pe lângă stația de salvare, numa` ce aude pocnituri și ping-ponguri. Și ce să vezi ? La slavări începuse campionatu` zonal faza pe garaj, dă tenis cu P, adică ping-pong. Abnegație maximă, transpirație șuvoi. O pus și el rămășag pe două pene cu o vrabie, dar o pierdut, cam la fel cum s-o pierdut și rămășagu` cu apa încălzită dă Soare, care o costat un purcoi dă bani, da` nu opintește nici un mililitru de apă caldă. Acum, noi credem că de vină e Soarele pe de-o parte, și soarele-mamii lor a celor ce o făcut instalația, pe de alta. Că nu-i de colea să arunci cu meleoane de euroi în ceva ce la fel de util ca o frecție cu carmol la un chicior de lemn de fag.

Continuând pe direcția soarelui mamii lor, vă informăm că niște băieți deștepți foc s-o apucat de socotit cam ce economii colosale or adus instalațiile de încălzit apa cu raze solare când nu plouă. O să râdeți, dar nici vorbă de economii, că întreținerile coastă buluc, că este firme care prestează și donează și deci îs cheltuieli masive. Unde mai punem că, nu știm pe cineva care să fi făcut un duș cu apa caldă produsă astfel. Acuma suntem și noi curioși să videm dacă calculele astea oltenești or să ajunge la DNA, că cică bat milionu` de euroi  lejer. Și când te găndești că știam că soarele ne încălzește pe gratuit. Aiurea.

Politica pe căldură nu merge. Mai multe surse bărboase ne confirmă faptul că pedeleul are probleme de efectiv. Că cică, ne spune cumătru`, creștinii care or rămas la pedeleu nu mai știe unde să plătește cotizația. Care o dat la pedeleu, se trezesc puși în mișcarea populară, care încă nu-i urnită din loc, care mai gândesc politic cât de cât cotizează și la pesedeu, și la peneleu, și, evident, la pedeleu. Acuma, dacă e să ne luăm după cumătru` den dreapta, cel mai cușher ar fi pentru distinșii pedelei, să-și pună rudeniile în alte partide și ei să arate că sunt portocalii până la gingii. Că nu strică un fecior la putere, un nepot în alianță ori un cumătru` pe la o instituție și poți să stai în opoziție… până la genunchi. Aferim politichie, oameni buni !

Articolul precedentSosesc alimentele de la UE
Articolul următorDSP a amendat turismul din Neamț