Celor ce se gândesc să intre în politică le recomandăm să-și cumpere din vreme toate alifiile pentru că nu-i de joacă. Recent un lider de la pesedeul de la noi o pățit-o, la modul că s-o lăsat înregistrat într-o discuție de șoaptă cu un amic din politichia de la noi, pe tema negocierilor din spatel unor uși închise, sigur fiind că amicu este de-al lui. Mare greșeală. Amicu o pus înregistrarea pe masa dușmanilor locali, aceștia o dus-o la dușmanii și mai mari de la Bucureșci, astfel că l-o făcut de cod maro în toată regula. Așadar, repetăm celor ce vor politică, să vorbească prin tăcere și acționeze prin stat pe scaun. Orice vorbă sau mișcare se lasă cu belele. C-așa-i în politică.

O altă pățanie care ar trebui să le dea de gândit celor cu aplecare spre politică îl are protagonist pe un onorabil dom premare din pesedeu, fost derector care o văzut multe și care s-o trezit terfelit de un june lider local mai ceva ca la ușa cortului. Junele, pe lângă că o uitat de cei șapte ani de acasă, o ținut să-și arate mușchii personali, bazându-se probabel pe cel ce-i ține spatele. Adică cum ar zice și cumătru, dacă vrei să vezi câte pene face un om, fă-l șăf pentru o vreme. Și s-o văzut. Partea mai tristă pentru june este că roata o să se întoarcă, de treaba asta având grijă inclusiv domnul beștelit de mnealui. Așteptăm.

Povestea de la echipa de fotbal de sub cetate, unde o gașcă de băieți, așa-zis dăștepți, o subtilizat o grămadă de bani, este departe de a se fi încheiat. Vorba zice, că cei amintiți mai sus au în spate o intensă activitate de țepuitori, care s-o lăsat cu oameni nenorociți pe viață și alte belele destul de sonore prin târgu cu cetate. Ceea ce s-o semnalat acuma cu situația de clubu de fotbal de la târg are toate șansele să se lase cu aceleași belele, cu toate că oamenii legii, cică, ar fi intrat pe fir. O să vedem ce o să se aleagă, pentru că în spatele fotbalului se ascund afaceri gheboase cu lemne, târguri politice și altele civile care o să ia ceva vreme să fie cercetate. Că așa-i în fotbal!

Articolul precedentCJ Neamţ – administratorul Parcului Ceahlău încă un deceniu
Articolul următorBătălia mediatică pe voturile UNPR în Neamț

1 COMENTARIU

  1. ECHIPA DE FOTBAL CETATEA TARGU NEAMT E SUSTINUTA FINANCIAR DE AFACERILE CU LEMN DE LA CENTRUL DE FRUCTE DE PADURE AL ROMSILVA NEAMT.ROMSILVA ESTE CAPUSATA DE FIRME DE PARTID ! adica noul partid condus de PONTA SI CARE VA FI VOTAT IN TARGU NEAMT CU 60%! PROBABIL CA DE FRICA PUCSARIEI,..AU AM LUAT-O LA FUGA FINANTATORII …..de asta echipa a ramas fara bani!

Comments are closed.