0:00

Poliţia Neamţ face înscrieri la concurs şi în week-end! Se oferă 9 posturi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCele 9 posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamț pentru încadrarea directă din sursă externă au atras şi nu prea candidaţii.

Doar pentru cele 3 posturi prevăzute pentru ofițeri de poliție în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice a apărut o oarecare concurenţă, fiind, potrivit IPJ Neamţ, 13 candidaţi.

În rest, sunt 2 candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Cazier Statistică și Evidență Operativă (pe două locuri) şi 4 candidați pentru locurile de agent de poliție în cadrul Serviciului Financiar (un post).

Niciun candidat nu s-a înscris pentru locurile de agent de poliție din cadrul Serviciului de Comunicații și Informatică (două posturi) sau din cadrul Serviciului Logistic (un post).

IPJ Neamţ reaminteşte că „în continuare, persoanele care doresc să devină agenţi/ofiteri de poliție se pot înscrie la concursurile organizate inclusiv sâmbătă, 22.10.2016, intervalul orar 09-15 și duminică, 23.10.2016, intervalul orar 09-12”.

Condițiile de participare, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul IPJ Neamț (http://nt.politiaromana.ro/,  secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs) , și la avizierul unității din strada Eroilor, nr. 16, Piatra Neamț. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentFestivalul Muzicii Românești, ediţia a XIX-a (22-28.10, Iaşi)
Articolul următorCSM Ceahlăul vrea să facă spectacol cu Olimpia Grinţieş
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.